Matkailussa on tulevaisuus

25.05.2021

Olen työskennellyt koko ikäni matkailualalla ja tiedän, että Pudasjärvellä on monipuolisen luontonsa ja hyvän sijaintinsa ansiosta paljon annettavaa matkailumaailmalle. Matkailu voi työllistää parhaimmillaan ihmisiä ympäri pitäjän. Esimerkiksi Syötteellä seikkailevat ihmiset kuluttavat myös kunnan muihin palveluihin.

Syöte-Pudasjärvi 

Kaupunki on tehnyt paljon yhteistyötä Syötteen kanssa ja laittanut rahaa alueen kehittämiseen. Jos Syötettä alettaisiin markkinoimaan yhdessä Pudasjärven kanssa Syöte-Pudasjärvi-nimellä, samaan tapaan kuin Inari-Saariselkä, ihmiset oppisivat yhdistämään Pudasjärven Syötteeseen nykyistä paremmin.

Pudasjärvestä päivämatkailukohde 

Pudasjärvellä on potentiaalia kaikenlaiseen matkailuun, mutta erityisesti päivämatkailuun ja lyhyille viikonloppureissuille Pudasjärven sijainti on täydellinen. Meille on lyhyt matka joka paikasta!

Visit Pudasjärvi -toimimaan 

Jotta porukka tietää, minne tulee, Pudasjärvellä täytyy olla hyvä sosiaalisen median sisältö. On korkea aika alkaa tekemään Pudasjärvelle suunnitelmallisempaa ja laadukkaampaa sisältöä Instagramiin ja Facebookiin.

Ollaan ylpeästi pudasjärveläisiä 

Onko Pudasjärvi Lappia, Kainuuta vai Pohjois-Pohjanmaata? Riippuu keneltä kysyy, sillä Pudasjärvessä on ripaus näitä kaikkia! Ja siitä on syytä olla ylpeä. Meidän ei tarvi larpata Lappia, haaveilla olevamme Oululaisia tai koittaa vääntää itseämme Kainuuseen. Meidän täytyy ylpeästi olla Pudasjärvi - kaupunki, joka tekee sujuvaa yhteistyötä naapuripaikka- ja maakuntien kanssa.